LED verlichting, VVE, VVE's, LED producten, lampen, energie besparen, besparing

LED verlichting voor VVE's

Particulieren zijn zich steeds meer bewust van het feit dat fossiele brandstoffen opraken en dat overstappen naar alternatieve energiebronnen en energiezuinige oplossingen een must is. Particulieren zijn graag verantwoord bezig als het maar niet teveel kost. Sterker nog, het moet geld opleveren wil men overstag gaan. LED-verlichting is een bekend fenomeen geworden in de verlichtingsindustrie en wordt op een steeds grotere schaal omarmd. De relatief hoge aanschafprijs van de lampen en armaturen, schrikt mensen af. Aan de bewering dat e.e.a. snel terugverdiend kan worden op basis van aannames hebben de meeste mensen niets. GoTec berekent de terugverdientijd op basis van feiten en levert specifieke LED-producten tegen verantwoorde prijzen waardoor er een zo kort mogelijke terugverdientijd behaald kan worden.


Dankzij stijgende energie rekeningen staan we meer dan ooit stil bij de mogelijkheden van LED- verlichting en het gunstige effect op ons energieverbruik.
We zijn ons ervan bewust dat overstappen op LED-lampen bijzonder vriendelijk is voor het milieu en de hoogte van de energienota. En daarom schakelen steeds meer mensen via GoTec over op LED-verlichting en dit tot grote tevredenheid. De energiezuinige lampen hebben een lange levensduur en zijn per saldo voordeliger dan de traditionele lampen. Bovendien is de lichtopbrengst en kleurtemperatuur van deze lampen tegenwoordig meer dan uitstekend.

 

Bij GoTec pakken wij de zaken anders en slimmer aan in vergelijking tot veel andere partijen.

Hieronder de voordelen voor u nog even op een rijtje:

  1. Zoals genoemd heeft GoTec een unieke rekenmodule waarmee we u, na inventarisatie van het pand binnen 48 uur kunnen laten weten hoeveel u bespaart en hoe snel u de investering heeft terugverdiend gebaseerd op accurate en actuele gegevens. Dit kan zeer verrassend zijn.
  2. Daarnaast zorgt de, in de GoTec armaturen, ingebouwde intelligentie ( niet alle modellen) ervoor dat elke lampsensor afzonderlijk naar wens kan worden ingesteld. Hierdoor zal een maximale besparing worden gerealiseerd.
  3. Vervolgens produceert en monteert GoTec zelf de hoogwaardige en betaalbare LED-lampen en armaturen. Hierbij neemt GoTec de volledige verantwoordelijkheid op zich zodat er voor u één aanspreekpunt is van het begin van het project tot het einde.

 

Dus, als u significant wilt besparen op energie, geld en onderhoud, steek dan uw licht eens op bij GoTec. Heel verhelderend!

 

vraag het aan GoTec